Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Біокефір №5
84,30 ₴

Інструкція до препарату Закваска Good Food Біокефір №5

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Громадська Яна
Перевірено: Громадська Яна
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 25.06.2024
Перевірено
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Біокефір

Опис

>

Домашній кефір Good Food - смачний, ароматний і з газиками, які приємно пощипують мовою, коли ви його п'єте.

До складу кефіру не належать дріжджі, він містить тільки пробіотичні бактерії.

Домашній кефір - самий традиційний український кисломолочний продукт. Вірність цього напою, сповна компенсується користю, яку він несе нашому здоров'ю:

  • покращує роботу шлунка і кишечника
  • допомагає їжі краще перетравитися, а вітамінами та мінералами краще засвоїтися
  • не містить консервантів і добавок

Кефір готується ще простіше, ніж йогурт - в пляшці молока при кімнатній температурі.

Якщо ви вперше пробуєте приготувати домашній кефір, бажаємо і сподіваємося, що він вас приємно здивує.

1 закваска - розрахована на 3 літри кефіру.

Good Food - здоров'я тут.

Кефір Good Food — невибагливий у приготуванні і просто унікальний за своїми якостями:

  • дуже смачний та корисний помічник у боротьбі за гарну фігуру;
  • допомагає при проблемах з травленням;
  • має антибактеріальні властивості;
  • ефективний для профілактики від раку (за даними дослідження, опублікованого в Journal of Medicinal Foods, пробіотики, що містяться в кефірі, перешкоджають росту клітин, які викликають рак молочних залоз);
  • підходять людям із непереносимістю лактози;
  • незамінний при схудненні і очищенні організму;
  • та найголовніше його дуже полюбляють дітки. 

Бактеріальний склад

>
  • Leuconostoc Mesenteroides;
  • Lactococcus Lactis Cremoris;
  • Lactococcus Lactis;
  • Lactococcus Lactis Diacetylactis;
  • Saccharomyces Cerevisiae;
  • Lactobacillus Bulgaricus;
  • Lactobacillus Fcidophilus;
  • Bifidobacterium Bifidum.

Спосіб приготування

>
  • Підігрійте 1-3 літра молока до кімнатної t 22-30 ° С.

Якщо ви використовуєте домашнє або непастеризоване молоко - прокип'ятіть його і остудіть.

На відміну від йогурту кефір сквашується при кімнатній температурі 22-30 ° С.

  • Висипати закваску в молоко і перемішайте

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.

  • Залиште при кімнатній температурі (не нижче 22 ° С) на 20-24 години

У холодну пору залиште посуд із закваскою біля батареї.

  • Перевірте готовність. Домашній кефір готовий!

Переконайтеся, що кефір став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-3 години. Зберігайте кефір в холодильнику не більше 5 днів.

З закваски можна приготувати 1-3 літри домашнього йогурту за один раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку