Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Батончик протеїновий ваніль, 40 г
Спеціальна ціна 31,50 ₴ Звичайна ціна 45,00 ₴
Інструкція до препарату Батончик протеїновий ваніль, 40 г
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 01.08.2024
Перевірено
Опис
Батончик протеїновий ваніль
Склад
глазур кондитерська 25% (цукор, жир рослинний [олія пальмоядрова та її фракції повністю гідрогенізована рафінована вибілена дезодорована], какао - порошок, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатори: «Шоколад», «Ванілін»), патока крохмальна, ізолят соєвого білку 18,4%, глюкозно-фруктозний сироп, жир рослинний (олія кокосова), концентрат сироваткового білку 8,9%, ароматизатор «Ваніль», консервант сорбінова кислота. Може містити сліди арахісу та горіхів.
Поживна (харчова) цінність |
на 100 г (g) |
Енергетична цінність (калорійність) |
2010 кДж (kJ)/ 480 ккал (kcal) |
Жири |
18 г (g) |
- з них насичені жири |
3 г (g) |
Вуглеводи |
51 г (g) |
- з них цукри |
7 г (g) |
Білки |
28 г (g) |
Сіль |
0,1 г (g) |
Рекомендації щодо вживання
використовується в якості дієтичної добавки для додаткового харчування населення, в тому числі що зазнають значних фізичних та емоційних навантажень, для енергетичного відновлення і підтримки високої витривалості і працездатності. Рекомендована кількість (порція) від 1 до 3 батончиків на добу або за рекомендацією тренера.
Застереження
продукт не призначений для вживання дітям, вагітними або жінкам, які годують груддю, а також людям з підвищеною чутливістю до компонентів продукту. Не перевищувати рекомендовану денну норму продукту. Не використовувати як заміну повноцінного харчування. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Не є лікарським засобом.
Маса нетто: 40 г (g) Допустиме від'ємне відхилення вмісту упакованої одиниці 9%.
Дата «вжити до» та номер партії вказані на пакуванні.
Строк придатності
12 місяців.
Умови зберігання
у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, не заражених шкідниками хлібних запасів і захищених від прямих сонячних променів, за температури від плюс 5 ˚С до плюс 25 ˚С і відносної вологості повітря не більше 75 %.