Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Фіточай Фітобіотехнології Липа 50 г
73,30 ₴
Фітобіотехнології, Україна
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | Фітобіотехнології, Україна |
---|---|
Форма товару | Чай |
Штрих-код | 4823015925467 |
Взаємодія з їжею | Після їди |
Бренд | Organic Herbs |
Температура зберiгання | не вище 25°C |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.05.2024
Перевірено
Опис
Фіточай Фітобіотехнології Липа інструкція по застосуванню
Склад
Квіти липи (Tilia cordata) 100%.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 53,0 ккал. Харчова цінність на 100 г продукту: білки – 0,8 мг, жири – 0,1 мг, вуглеводи – 12,1 мг.
Липа завдяки своєму потужному «аптечному арсеналу» давно і надійно прописалася в довідниках народної медицини та у складі фармакологічних препаратів. Такий чай сприятливо впливає на організм при всіх простудних захворюваннях.
100% натуральний продукт. Без ГМО. Не містить ароматизаторів.
Показання
- сприяє підвищенню захисних сил організму;
- сечогінний;
- потогінний;
- відхаркувальне.
Рекомендації щодо застосування
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування при застуді, гарячкових станах, грипі, бронхіті, хворобах нирок та легень.
Спосіб застосування
1 чайну ложку фіточа залити 1 склянкою гарячої води, дати настоятися 10 хвилин. Дорослим приймати у теплому вигляді тричі на день після їди.
Протипоказання
Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, лактація, дітям до 14 років.
Умови зберігання
Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла приміщенні при температурі не вище 25 °С.
Термін придатності
24 місяці від дати виготовлення.
Форма випуску
Упаковка 50 г.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.