Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Закваска Good Food Йогурт Вітамін D №5
101,80 ₴
BIOCHEM, Італія
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
Форма товару | Закваска |
Штрих-код | 4820157200711 |
Бренд | Good Food |
Температура зберiгання | від 2°C до 8°C |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 01.08.2024
Перевірено
Опис
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food Йогурт Вітамін D
Як йогурт з вітаміном D3 покращує сон і допомагає стати спокійніше.
Поганий настрій або погане самопочуття? Радимо вам звернути увагу на 2 можливі причини:
- хронічна перевтома і організм просить про відпочинок;
- дефіцит вітаміну "гарного настрою" D3.
Вчені довели: у людей, які живуть вище 37 паралелі Землі відзначається середньорічний дефіцит вітаміну D.
Україна знаходиться на 40 паралелі, тому дефіцит вітаміну D3 - часте явище для наших широт.
Як його отримати? Простий і смачний спосіб - домашній Йогурт з вітаміном D3. Поєднання біфідобактерій і вітаміну D багаторазово підсилює ефект кожного з них:
- Біфідобактерії допомагають засвоїти Вітамін D на 100%.
- Вітамін D - є харчуванням для мікрофлори і сприятливо впливає на її здоров'я.
Одна порція такого йогурту містить 50% денної норми вітаміну D3 для дорослих і 30% норми для дітей. А ще 5 видів біфідобактерій для хорошого травлення.
1 закваска - розрахована на 3 літри Йогурту
бактеріальний склад
- Bifidobacterium Bifidum;
- Bifidobacterium Infantis;
- Bifidobacterium Longum;
- Bifidobacterium Breve;
- Bifidobacterium Adolescentis;
- Streptococcus Thermophilus;
- Lactobacillus Bulgaricus.
- вітамін D3
Як приготувати
Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.
Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.
Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.
Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.
З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше. Всі закваски GoodFood можна перезаквашівать до 3-х разів без втрати якості.
Відгуки користувачів
5.0 1 відгук
5 зірок 100% (1)
4 зірки 0% (0)
3 зірки 0% (0)
2 зірки 0% (0)
1 зірка 0% (0)
- Ирина22.07.21Готовили закваску в зимнее время , понравился продукт , очень вкусно с хлопьями . Густой и полезный .
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.